Mijn naam is Frank Snoei, geboren in 1971 in Lekkerkerk.
 
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de journalistiek, ben ik in 2015 terechtgekomen in de wereld van de uitvaart. Als uitvaartleider mag ik dagelijks families begeleiden in de één van de moeilijkste periodes die zij in hun leven doormaken. Fantastisch, uitdagend en dankbaar werk.
 
Het schrijversbloed blijft echter door mijn aderen stromen en hobbymatig ben ik al die jaren blijven schrijven. Columns, krantenartikelen, beschouwingen, verhalen over uitvaart, maar ook de beslommeringen uit het dagelijks leven. Vanuit de supermarkt, gewoon op straat, het zwembad, vanaf een terras, in de supermarkt of vanaf de camping. Dingen die ik zie, worden op een zeer beeldende wijze door mij beschreven, wat voor veel herkenning zorgt bij de lezer.
 
In het begin van 2020 heb ik besloten mijn werk een professionele wending te geven door Tekstbureau Snoei op te starten. Ik ben voor alles beschikbaar dat te maken heeft met teksten. Of het nu voor uw website, jubileumboek, krantenartikel, advertorial of brochure is, bel of mail me en we bespreken de mogelijkheden. Ook voor presentaties van evenementen, het schrijven van een in memoriam, levensloop of toespraak kunt u contact met me opnemen. 
 
Verba Volant, scripta manent - Woorden vervliegen, het geschrevene blijft
                                                                          Caius Titus, 1e eeuw na Christus